Over Profnorm

Profnorm is dé landelijke specialist in gereedschap, techniek en veiligheid. Zakelijke klanten in bouw en industrie vertrouwen dagelijks op de kwaliteitsproducten en diensten van onze technische groothandels. Profnorm-vestigingen vind je altijd in de buurt. De P’s van Profnorm: praktisch, persoonlijk en professioneel. En de glimlach? Die krijg je er bij Profnorm altijd gewoon bij.

Alles voor bouw en industrie

Profnorm biedt een breed assortiment kwaliteitsproducten voor de zakelijke markt van bouw en industrie. Onze groothandels zijn gespecialiseerd in handgereedschap, elektrisch gereedschap, stationaire machines, techniek, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, lijmen en kitten, hang- en sluitwerk, bouwbeslag, persoonlijke bescherming en veiligheidskleding. We hebben de meeste producten op voorraad en anders zijn ze snel leverbaar.

Producten én diensten

Ook bieden we diverse diensten voor de bouw en industrie. Onze vestigingen hebben een eigen sleutelservice. Daarnaast hebben we eigen werkplaatsen en deskundige vakmensen voor reparaties en onderhoud. De slijpservice van Profnorm houdt machines en handgereedschap scherp. Onze gecertificeerde keurmeesters verzorgen veiligheidskeuringen van elektrisch materieel volgens wettelijke normen.

Advies? Vraag het onze vakmensen

Of het nou gaat om industriële machines, bouwartikelen, elektrische apparatuur of gereedschap voor bouw en industrie: bij Profnorm weten we waar we over praten. Dus ook waar jij over praat. Onze ervaren vakmensen kennen de branche en het assortiment. Ze denken graag mee en vinden altijd de oplossing waarmee je aan de slag kunt.

Profnorm = kwaliteit!

Bouw en industrie stellen uiteraard hoge eisen aan materiaal zoals machines en gereedschap. Daarom kiezen we bij Profnorm voor de meest betrouwbare kwaliteit van gerenommeerde merken. Zo kunnen onze klanten kiezen uit ruim 600.000 artikelen van circa 500 gespecialiseerde leveranciers.

Bestellen én bezorgen

Onze bestelservice is altijd bereikbaar. En we léveren niet alleen kwaliteitsproducten; de chauffeurs leveren ze ook af op locatie in hun vestigingsgebied. Meestal nog dezelfde dag. Dat geldt ook voor onze onderhouds-, keurings- en reparatiedienst. Jouw persoonlijke Profnorm-chauffeur zorgt dat gereedschap, machines en materiaal op de juiste plek terechtkomen.

Samen sterk

Profnorm is één van de succesvolle retailformules van inkooporganisatie Nicovij. Met onze centrale inkoop kunnen we ons assortiment kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen inkopen. Daarnaast bieden we de ondernemers binnen het Profnorm keurmerk een aantal praktische services. Met een duidelijke huisstijl, marketing, website en een bestelportal voor zakelijke klanten kunnen Profnorm-ondernemers hun eigen vestigingen nog scherper profileren.

Meer informatie over Profnorm en onze vestigingen?

Neem dan contact op met: [contactgegevens]