Compleet assortiment voor de professional

Profnorm

Alles voor de professionele markt

Profnorm richt zich op de zakelijke markt van bouw en industrie. Het keurmerk staat voor deskundigheid, goede en complete dienstverlening en een breed en diep assortiment in ijzerwaren, gereedschappen, machines, techniek en veiligheid.

Profnorm-leden profiteren van de herkenbaarheid van het keurmerk, zonder hun eigen identiteit te verliezen. Het keurmerk werkt versterkend op de lokale naamsbekendheid van de ondernemer. Inkooporganisatie Nicovij biedt de huisstijl, marketing, website en een webbestelportal voor de zakelijke klant en begeleidt de ondernemers in de bedrijfsvoering. Profnorm-leden voldoen aan de voorwaarden waarmee het goede imago waargemaakt wordt om de zakelijke klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dezelfde winkel, meer herkenbaarheid!

Profnorm-leden hebben alle vrijheid om hun eigen identiteit te behouden. John Maijer is met Bouwmarkt Mayer aangesloten bij Profnorm. “Nicovij heeft één template ontwikkeld voor de Profnorm-websites. Binnen dit template is het voor ons als ondernemers mogelijk zelf zaken toe te voegen, zoals specifieke diensten of informatie over het bedrijf zelf. Ook kunnen we onze eigen prijzen hanteren. Vaste klanten blijven we op onze eigen manier bedienen. Hiermee behouden we onze eigen identiteit. Een aantal keer per jaar organiseert Nicovij regiovergaderingen. Alle leden, ook inkoop- en Enorm-leden, worden uitgenodigd om deel te nemen en mee te denken over de optimalisering van de organisatie op allerlei gebieden. Het is voor ons een goede manier om onze stem te laten horen. Zo wordt onze organisatie niet alleen Profnorm, maar wordt Profnorm ook een beetje onze organisatie.”

Benieuwd naar een Profnorm winkel bij u in de buurt? Bekijk onderstaande kaart en wees welkom!