Reparatie & keuring elektrische apparatuur

Veilig kunnen werken staat bij Profnorm altijd voorop. Daar hoort ook de regelmatige (veiligheids)keuring van elektrische apparatuur bij. De specialisten van Profnorm keuren volgens de wettelijk vereiste NEN 3140 enNEN 2718certificeerbare veiligheidsnormen. In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen we bovendien reparaties en onderhoud aan elektrische machines uitvoeren.

Reparatie & keuring

Reparatie en onderhoud

De ervaren reparateurs van Profnorm kunnen alle gangbare elektrische machines, installaties en gereedschap voor je repareren en onderhouden.

  • Tuinmachine
  • Boormachine
  • Zaagmachine
  • Slijpmachine
  • Freesmachine
  • Gereedschap
  • Klimmateriaal
  • Aggregaat
  • Compressor

Machinekeuring met NEN 3140 veiligheidscertificaat

Onze vakbekwame specialisten zorgen voor de keuring van elektrische installaties en machines op alle aspecten van veilige bedrijfsvoering. Als onafhankelijke specialist voeren we periodieke keuringen uit volgens NEN 3140-norm. Op die manier voldoen gereedschap en machines structureel aan de wettelijk vereiste technische- en veiligheidsnormen.

Voorkom incidenten en schade

Regelmatige keuring van machines en apparatuur is enorm belangrijk. Het voorkomt incidenten zoals bedrijfsongevallen en uitval door brand of storing. Op die manier helpt gedegen onderhoud mee om schade en kosten te minimaliseren. Ook voor wat betreft de invulling van de zorgplicht voor werknemers is gecertificeerde periodieke van belang.

Keuring van klimmateriaal volgensNEN 2484 en NEN 2718 norm

Op klimmateriaal, zoals ladders, trappen en rolsteigers, moet je onder alle omstandigheden veilig kunnen werken. Daarom is het belangrijk klimmateriaal regelmatig te laten keuren. De specialisten van Profnorm keuren volgens NEN 2484 en NEN 2718 norm.

Machinekeuring inclusief keuringsrapport

Na afloop van de keuring krijg je het officiƫle keuringsrapport met daarin de resultaten van de keuring. Daarin krijg je een compleet overzicht van de staat van de machine of installatie. Waar nodig worden ook eventuele verbeterpunten door de keurmeesters in het rapport opgenomen.

Reparatie in eigen werkplaats

Naast het keuren van machines en installaties kunnen onze Profnorm specialisten reparaties uitvoeren. Onze eigen werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur en voorzieningen. Ook fijn: als het nodig is halen onze chauffeurs de machines of installaties voor reparatie op en leveren die naderhand weer in topconditie bij je af.

Meer informatie over onze reparatieservice?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten: [contactgegevens]