Sleutelservice

Snel en makkelijk sleutels bij laten maken? Bij onze Profnorm winkels kun je terecht voor het laten dupliceren van praktisch alle soorten sleutels. Van huissleutel, fietssleutel en kluissleutel tot autosleutel met transponder: onze deskundige specialisten maken ze terplekke voor je. Gewoon terwijl je wacht. Bij Profnorm gaan alle deuren voor je open!

Zoek een winkel met deze service

Sleutelservice en sleutelreparatie

Extra huissleutel bij laten maken? Altijd makkelijk om een paar sleutels extra te hebben. De specialisten van Profnorm gaan graag voor je aan de slag. In al onze vestigingen kun je terecht om snel sleutels bij te laten maken. Dat geldt uiteraard voor alle soorten sleutels. Van huissleutel, schuursleutel en kluissleutel tot fietssleutel; in onze Profnorm vestiging in de buurt maken we ze snel voor je.

SLEUTELS VOOR CILINDERSLOTEN - MET CODE EN CERTIFICAAT

We hebben de basis sleutel altijd op voorraad en kunnen direct de unieke sleutel voor cilindersloten dupliceren. Daarbij hoort ook de officiële certificering van de sleutel. Met het bijbehorende certificaat en persoonlijke, unieke code kun je altijd extra sleutels laten bijmaken.

SLEUTEL KWIJT?

Hebben we al eens een sleutel voor je gemaakt? Dan hebben we jouw unieke sleutelcode veilig voor je bewaard. Zo weet je altijd zeker dat we de sleutels voor jouw sloten snel en makkelijk kunnen dupliceren. Ook als je je sleutel kwijt bent geraakt.

Sleutels van gerenommeerde merken als Axa en Abus

De sleutelservice van Profnorm kan sleutels van de meest gangbare merken, zoals Axa en Abus, direct voor je kopiëren. Waar nodig inclusief certificaat.

Autosleutels met transponder

Met behulp van onze state of the art apparatuur kunnen we direct autosleutels van de meest gangbare merken en typen auto’s voor je dupliceren en programmeren. En de kosten? Ook fijn: voor het kopiëren van autosleutels betaal je bij Profnorm een stuk minder dan bij de autodealer.

Sloten en veiligheid

In de Profnorm bij jou in de buurt kun je ook terecht voor complete cilindersloten én het bijbehorende veiligheidsmateriaal. Onze adviseurs helpen je graag verder met gecertificeerde beveiligingsproducten en kwalitatief hoogstaand hang- en sluitwerk. We bieden producten van de meest gerenommeerde leveranciers.

Meer informatie over onze sleutelservice?

Neem dan contact op met: [contactgegevens]