Slijpservice

Met bot gereedschap begin je niets. Daarom hebben we onze Profnorm Met de slijpservice van Profnorm blijft je snij-, zaag- en freesapparatuur optimaal scherp. Onze gereedschapsslijperij slijpt snel en vakkundig materialen zoals beitels, boren, frezen, zagen, ruimers, tappen en grasmaaiers. Profnorm slijpt zowel handgereedschap als machines. We halen de machines op en leveren ze weer haarscherp af. Zodat je snel verder kunt. Zo blijven de functionaliteit én de kosten lekker scherp!

Zaagmachines, boormachines en beitels slijpen

Met regelmatig slijpen - en waar nodig onderhoud - hou je apparatuur functioneel in topconditie. Bij Profnorm zijn we gespecialiseerd in het slijpen en onderhouden van zowel handgereedschap als machinemessen voor de metaalindustrie.

SLIJPEN? BESPAAR KOSTEN!

Met gedegen onderhoud gaan machines langer mee. Slijp op tijd om slijtage aan machines te voorkomen! Dat geldt zeker voor het slijpen en onderhouden van zaag-, frees- en boorapparatuur. Machines die regelmatig worden geslepen hebben een langere levensduur. Dat bespaart uiteindelijk kosten en is ook beter voor het milieu.

En: snel weer bezorgd

Bij Profnorm weten we uiteraard hoe belangrijk continuïteit van de werkzaamheden is. Daarom staat onze bezorgservice klaar om geslepen materiaal en machines weer snel bij je te bezorgen. Over het algemeen binnen maximaal één week. De chauffeurs van Profnorm bezorgen in de hele regio.

Welk handgereedschap slijpen wij graag voor u?

  • Beitel - hout
  • Grasmaaier
  • Plaatschaar
  • Mes (keuken, kartel)
  • Schaar (kapperschaar)
  • Snoeischaar
  • Heggenschaar
  • Tuingereedschap
  • Zaagblad

Materiaal en machines voor de verspaning

Het slijpen en onderhouden van gespecialiseerde machines voor de verspaning kun je gerust aan de slijpservice specialisten van Profnorm overlaten. Met onze state of the art slijpmachines kunnen we professionele apparatuur optimaal scherp houden. Onze chauffeur komt het materieel desgewenst ophalen en weer op locatie bezorgen. Over het algemeen is de tijd die we daarvoor nodig hebben maximaal één week.

Mechanische en hydraulische plaatschaar slijpen

Botte of beschadigde machinemessen? Onze slijpservice zorgt voor scherpe messen met de goede kniphoek. Met de professionele slijpservice van Profnorm hou je ook plaatscharen in goede conditie.

Meer weten over onze slijpservice?

Neem dan contact op met een van de Profnorm winkels.