Verhuur

Snel tijdelijk gereedschap nodig? Apparatuur huren om direct in te kunnen zetten? Geen probleem bij Profnorm. Veel van de kwaliteitsproducten en apparatuur die we in onze vestigingen verkopen hebben we ook in de verhuur. Zo hoef je niet te investeren in apparaten die je alleen tijdelijk nodig hebt. Verhuur tegen scherpe prijzen!

Verhuur betekent: continuïteit

Tijdelijk vervanging nodig? Of extra capaciteit aan het bestaande machinepark toevoegen? Bij Profnorm verhuren we praktisch alle gereedschap, faciliteiten en machines die we ook in ons assortiment hebben. Liever huren dan kopen? Voor zolang dat nodig is? Geen probleem. Bij Profnorm maken we het graag makkelijk voor je.

Elektrisch gereedschap huren in de buurt

Als zzp’er of klein bouwbedrijf beschik je niet altijd over gespecialiseerde apparatuur of gereedschap. In dat geval is huren bij Profnorm makkelijk én aantrekkelijk. Welke apparatuur je ook op een klus wil inzetten: voor de huur van elektrisch (hand)gereedschap zoals als boormachines en zaagmachines kun je altijd bij Profnorm terecht.

Aanhangwagen huren?

Tijdelijk extra vervoerscapaciteit nodig? Geen probleem. Onze tandemasser staat voor je klaar. Met een lengte van 3,05 meter en een draagvermogen van maar liefst 2.700 kilo is geen klus te groot. Desgewenst inclusief spanbanden. Voor optimale diefstalbeveiliging verhuren we er bovendien afdeknetten en disselsloten bij.

Huur de nieuwste apparaten en machines

Bij Profnorm investeren we continu in ons assortiment artikelen voor de verhuur. Zowel in de aanschaf van nieuwe apparatuur als in onderhoud. Dat betekent dat je voor alle mogelijke werkzaamheden altijd de nieuwste machines en gereedschap kunt huren.

Goed onderhouden en altijd gekeurd

Bij Profnorm staat veiligheid altijd voorop. Aan het onderhoud van machines en artikelen voor de verhuur hechten we bij profnorm veel waarde. Daarom is onze verhuurvloot optimaal veilig en uiteraard altijd gekeurd volgens wettelijke veiligheidsnormen en gecertificeerd.

Verhuur van klim- en steigermateriaal

Ook voor de huur van rolsteigers, dakkapelsteigers en werkbruggen voor bijvoorbeeld schilder- of onderhoudswerk kun je terecht bij Profnorm. Waar nodig inclusief valbeveiligingssets. Ook ladderliften verhuren we bij Profnorm. Als ons klim- en stijgermateriaal voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

Flexibel bezorgd in de regio

Onze chauffeurs staan klaar om het materieel dat je huurt snel af te leveren op de plek waar het moet zijn. Op die manier weet je zeker dat je ononderbroken -of in elk geval zo snel mogelijk- door kunt.

Reinigingsapparatuur huren

Snel reinigingsapparatuur nodig? Profnorm verhuurt reinigingsapparatuur zoals hogedrukreinigers, stoomcleaners, veegmachines en nat- en droogzuigers. Daarmee kun je elke klus aan. Van het reinigen van straatwerk tot efficiënte tapijtreinigers: één telefoontje naar Profnorm en je kunt er direct over beschikken.

Bouwgereedschap huren

Van elektrisch (hand)gereedschap tot boor- en breekhamers en van beton- en metselgereedschap tot meettoestellen; alle materieel die wij in onze Profnorm vestigingen verkopen hebben we ook in de verhuur. Op die manier kun je direct beschikken over uitstekend onderhouden materiaal van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie over onze verhuur?

Vraag onze verhuurbrochure aan of neem contact op met: [contactgegevens]